Sikker shopping  Betal med Klarna   VOEC registrert nettbutikk

3-6 dagers levering

 

Undersjal

Farge

Mönster

Størrelse

Stoff

Merke

Undersjaler og bonnet

Undersjaler er et perfekt tilbehør både fra et moteperspektiv og for å holde ditt vanlige sjal på plass. Det forhindrer at hårprøver stikker ut og blir synlige - noe som kan være viktig for mange muslimske kvinner. Hvis du allerede har funnet et plagg og ønsker å forbedre utseendet med et sjal, har HijabFactory et bredt utvalg av bonnet i forskjellige farger og fine materialer. Bla videre og finn din favoritt.

 

HijabFactorys undersjaler

Undersjaler lukker seg rundt hodet og håret uten å føle seg ukomfortabel. Det er laget av mykt og kompatibelt materiale som lar huden puste. Undersjal eller bonnet, som det også kalles, kommer i tøyelig materiale som bomullsjersey eller lycra-blanding og kan ha mer eller mindre motedetaljer og funksjoner.

 

Hos HijabFactory kan du finne bonnet i en enkel design som spenner seg i nakken med elastiske bånd, eller turbanlignende sjal som også kan fungere som et vanlig slør. Hvis du vil dekke skuldre og hode samtidig, kjøp et sjal som også dekker nakke- og skulderseksjonen. Hvilken type undersjal passer for deg?

 

  • Styletips 1 - Kjøp sjal i forskjellige farger med en farge i undersjalen og en annen i overkanten for en tøffere kontrast.
  • Style Tip 2 - Ønsker en enklere turban til moteformål - finn en bonnet med folder foran.
  • Styletips 3 - Bruk gjerne en undersjal under treningen, da det holder håret fast uten å forårsake forstyrrende øyeblikk. Handle i deilige farger som forbedrer det andre treningsantrekket ditt.
  • Kombiner annet tilbehør som ermer for å passe til undersjalen.

 

Bonnet eller undersjal? 

Ofte er bonnet nevnt i stedet for undersjal eller omvendt. Er det en forskjell eller er den den samme?

 

Egentlig er bonnet det franske uttrykket av undersjal som har kommet til å bli global. bonnet kan også brukes som en hette i Frankrike og viser dermed til noe som sitter nær hodet. Bonnet  er dermed ikke alltid assosiert med muslimske plagg, men kan like gjerne brukes til hvem som helst. Imidlertid kan en undersjal bli referert til som det samme tilbehøret som en bonnet, men det er ofte mer vanlig å snakke om undersjal når det gjelder litt mer stoff som kan være mer omfattende over skuldre og nakke. Det du tror føles rett i munnen for deg, er ditt personlige valg.

 

Bla gjennom underkategoriene

HijabFactory er i forkant når det gjelder valg av bonnet og undersjaler. Bla og hopp mellom forskjellige fargevalg, materialer og merker. Alle sjalene våre blir sydd opp og kjøpt direkte fra Tyrkia og holder høy kvalitet og god passform for alle hoder og hårlengder. Hvis du har spørsmål om undersjal, hvordan du bruker det eller valg av materiale, kan du kontakte kundeservicen direkte via chat. Vi har god kunnskap og hjelper deg gjerne med tankene dine, selv på forskjellige språk hvis du ikke er norskspråklige.

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din