Sikker shopping  Betal med Klarna   VOEC registrert nettbutikk

3-6 dagers levering

 

Vanlige spørsmål 

 

BESTILLING

HVORDAN VET JEG AT BESTILLINGEN MIN HAR BLITT REGISTRERT?
Du får en bestillingsbekreftelse til den e-postadressen du oppga ved bestilling. Hvis du ikke har mottatt noe kort tid etter bestillingen, kan det bety at noe har gått galt. Ta kontakt, så hjelper vi deg.

JEG HAR IKKE FÅTT BESTILLINGSBEKREFTELSE.
Hvis du har bestilt varer hos oss, men ikke fått bestillingsbekreftelse, kan det skyldes at du har oppgitt feil e-postadresse. Kontakt oss på help@hijabfactory.com og spør om vi har registrert en bestilling fra deg, så kan vi korrigere e-postadressen og sende bestillingsbekreftelsen din. Det kan også skyldes at bestillingen ikke har blitt registrert. Ta kontakt, så lager vi en ny bestilling, slik at du unngår dobbeltbestillinger.

HVORDAN SPORER JEG PAKKEN MIN?
Du får en e-post med lenke til pakkesporing når vi sender bestillingen din. Ta også en titt i søppelpostmappen din, av og til havner e-posten der.

JEG HAR IKKE FÅTT HENTEMELDING.
Hvis det har gått 7 dager siden du sendte bestillingen til oss, og du ikke har fått hentemelding, så må du kontakte oss. Det kan skyldes at mobilnummeret du oppga ved bestilling, for eksempel mangler et tall. Ta kontakt med oss så snart som mulig, siden pakken blir oppbevart i 14 dager, og vi fakturerer 150 kr for pakker som ikke hentes ut.

KAN JEG ANGRE KJØPET MITT?
Hvis du vil angre på en bestilling før vi har rukket å sende den, må du sende en e-post så snart som mulig på support@hijabfactory.com. Vi kan ikke garantere at vi rekker å stoppe bestillingen før den sendes fra lageret vårt, siden vi plukker og pakker varer veldig raskt. 

KAN JEG ENDRE BESTILLINGEN MIN ETTER AT JEG HAR BETALT?
Dessverre kan vi ikke endre betalte bestillinger, men hvis du kontakter oss så snart som mulig, kan du angre før varene sendes fra lageret vårt. Når du har hevet kjøpet, kan du gå inn og bestille på nytt med de riktige varene. Da slipper du også dobbeltbestillinger.
 

BETALING

KAN JEG BETALE MED KORT?
Ja, du kan betale med VISA og Mastercard.

NÅR KOMMER FAKTURAEN?
Om du savner eller har spørsmål om fakturaen din, kan du ringa Klarna på deres telefonsupport 21 01 89 91. Har du valgt å betale med Klarna faktura, vil fakturaen sendes fra Klarna til deg på e-post. Fakturaen sendes samme dag som vi sender bestillingen din fra vårt lager, eller dagen etter. Har du valgt å betale med Klarna Konto, som innebærer avbetaling, sender Klarna ut en faktura per post måneden etter. Du kan velge om du ønsker å betale alt omgående eller vente. Har du valgt Klarna kampanje-betale i "valgt måned”, sendes fakturaen hjem i postkassen på slutten av den valgte måneden. For eksempel, Klarna kampanje-betale i Oktober, sendes fakturaen hjem i postkassen i slutten av oktober. Om du har betalt med kort og trenger en faktura, kan du sende en e-post til support@hijabfactory.com så sender vi ut en kvittering.


TILBUD

JEG GLEMTE Å SKRIVE INN RABATTKODEN MIN
Kontakt kundeservice, så hjelper vi deg.

RABATTKODEN MIN FUNGERER IKKE
Kontroller stavingen en ekstra gang, og se om det er oppgitt en gyldighetsperiode for koden. Du kan også kontakte kundeservice, så hjelper vi deg.

GENERELT OM TILBUDET
Fra tid til annen kjører HijabFactory kampanjer på nettstedet hvor du kan få for eksempel fri frakt eller rabatter. Disse vilkårene gjelder så lenge kampanjen varer, og de gjelder kun for de konkrete varene som HijabFactory angir i forbindelse med kampanjen. HijabFactory forbeholder seg retten til å når som helst avslutte slike kampanjer. Tilbud på konkrete varer på nettstedet gjelder i et begrenset tidsrom og så lenge lageret rekker.

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din