Sikker shopping  Betal med Klarna   VOEC registrert nettbutikk

3-6 dagers levering

 

Turban

Farge

Mönster

Stoff

Merke

Turbaner

Turbaner har blitt en skikkelig motevare - både på muslimsk vis og i den vestlige verden. Helt siden 1970-tallet har kvinner i Vesten også brukt denne moteerklæringen for å dekorere hår og hode. Og sikkert er turbanen fin !? Turbaner kan brukes av både menn og kvinner, men her på HijabFactory jobber vi for feminin mote og selger turbaner for enhver smak og smak. Velkommen inn og finn din favoritt!

 

Möjligheternas modeplagg

En turban kan bæres med frigjort hår eller med håret gjemt slik at det er helt dekket. Det er du som har det siste ordet avhengig av hvilke skikker du har. HijabFactorys merkevarer lager turbanner som passer til den moderne muslimske kvinnen som både beskytter bakgrunnen hennes og samtidig ønsker å føle seg fornøyd med utseendet sitt. Kvinner over hele verden elsker imidlertid dette sære og stilige moteartiklet som både kan være et kult tilbehør og som også kan brukes etter en kreftbehandling når håret faller av.

 

Finn turbaner med designede bretter på hodet, og smykker som fremhever din feminine side. Eller kjøp en turban med hengende sjal til en ekte muslimsk fashionista. Bruk turbanen din til fest eller som endring på hijab eller sjal.

 

Tusen og en turban

Her er et utvalg av ideer om turbaner tilgjengelig i vårt sortiment. Hvilken faller du for?

 

  1. Glitrende turbaner
  2. Turbaner med sjal
  3. Brettede turbaner
  4. En farget
  5. Perlet turban
  6. Med bue på hode eller nakke
  7. Turban og hijab i ett
  8. Turban som hette med skjerm foran

 

Vil du ha mer motetips? Ta en titt på våre bestselgere eller nykommere og øke kjøpet enda mer.

 

Viktigheten av design og form

Ulike turbaner har forskjellige betydninger avhengig av kultur og region og orientering av islam. I noen tilfeller er plagget mannens viktigste tilbehør, mens det i andre kulturer er mer slitt av kvinner. Det kan være interessant å vite mer om bakgrunnen for akkurat ditt valg. Hvilke tradisjoner gjør du, og hva vil du oppnå med akkurat din modell av turbanen? Fra å være et tradisjonelt kostyme, har dette plagget åpnet for mange muligheter både i religion og i moteverdenen.

 

Turbaner kan være mer eller mindre stramme på hodet eller vikles manuelt rundt hodet hver gang det bæres. Men en ting er sikkert - det er et av de stolteste og mest verdsatte plaggene i det muslimske samfunnet!

Finn god kvalitet til lave priser på HijabFactory

 

Vi lover at du vil elske turbanen din når du tar den med hjem. Sannsynligvis så mye at du vil kjøpe en til og en til og ... en til. Ikke noe problem! HijabFactory tilbyr turbiner av god kvalitet med god kvalitet, perfekt passform og lave priser. Vi ser frem til å få deg kledd som du fortjener - med stolthet!

 

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din