Sikker shopping  Betal med Klarna   VOEC registrert nettbutikk

3-6 dagers levering

 

Hijab

Farge

Mönster

Størrelse

Stoff

Merke

Hijab

Ser du etter en stilig og tradisjonell hijab? Ønsker du en spesifikk farge til festlige anledninger eller en annen som passer for hverdagen? Kanskje en til sportsbegivenheter? På HijabFactory har vi vakre og tilpassede hijabs og sjal som blir verdsatt av alle kvinner og gitt en spesiell plass i garderoben. Veksle mellom kortere og litt lengre hijabs, og sjekk også utvalget av flotte materialer i vårt utvalg. Handle på HijabFactory og få høy kvalitet og design.

 

Uttrykk deg selv med en hijab

Blant alle våre merkevarer kan du finne unike og personlige hijabs som føles akkurat som deg. Styl og uttrykk deg med modellen som passer deg. Hijabene våre kommer i mange vakre og inspirerende farger som gjør at ansiktet og stilen din skiller seg ut. Eksempel:

 

  • Sennep en nydelig, men likevel dristig farge for deg som vet hva du vil.
  • Fuschia en trendy farge som skinner sterkt på motehimmelen.
  • Svart – en grunnfarge som alltid skal være for hånden hvis du vil føle deg elegant og samtidig nedtonet.
  • Aprikos – nyt våren eller gleden til en aprikosfarget hijab, og føl hvordan du blomstrer.
  • Blå nyanser – kornblå, turkis, himmelblå, kris ... den blå fargen indikerer ærlighet og åndelighet. Hvis personligheten din er gjenkjennelig, er kanskje en blå hijab det riktige valget.
  • Grønt i den arabiske verden er grønt ofte forbundet med styrke og håp. Kanskje du vil styrke den oppfatningen?

 

Finn favorittmaterialet ditt på HijabFactory

Vi har hijabs for alle årstider, livsstil og smak. Vil du ha et varmere pashmina-sjal med fine frynser som kan bæres om høsten og vinteren? Eller vil du heller se etter en tynnere variant for våren og sommeren i behagelig viskose- eller bomullsjersey? Vi har også chiffon hijabs som passer til et mer festlig antrekk. Bla gjennom HijabFactory's hijabs fra merker som har tenkt på alt når du lager dem - for eksempel Ecardin, Firdevs og Mirach. Alle med sitt eget preg og følelse av muslimsk modest mote.

 

Fullfør hijaben din

Uansett om tradisjonen din krever full hode eller delvis dekking av håret, kan det være nyttig å skaffe ekstra plagg til hodetørkleet ditt.

 

  1. Undersjal. For de som ikke vil risikere noe synlig hår, er det sjal som sikrer at du ikke viser håret ditt, og som også hjelper til med å holde hijaben på plass.
  2. One-piece hijab. Kjøp en hijab i ett stykke som fungerer som bonnet og hijab samtidig. HijabFactory har mange funksjonelle modeller i ett stykke i glitrende farger som får deg til å føle deg kledd og elegant i samme veving. Velg en variant som dekker skuldrene eller ikke.
  3. Sport hijab. Liker du å trene? Kombiner din vanlige hijab med en sportsvariant for å unngå å svette eller ødelegge ditt daglige antrekk.

 

Ta en titt på bestselgerne våre

Trenger du litt inspirasjon før du klikker på hijab-huset ditt? Sjekk ut alle våre bestselgere og se hva de fleste av våre kunder kjøper. I kategorien bestselger kan du også finne andre klær som kan passe til hijaben din. HijabFactory tilbyr raske leveranser, og du har alltid åpne kjøp i 14 dager. Velkommen til å finne oss!

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din