Sikker shopping  Betal med Klarna   VOEC registrert nettbutikk

3-6 dagers levering

 

Hijab & Sjaler

Farge

Mönster

Størrelse

Stoff

Merke

Sjaler

Et sjal kan brukes til så mange formål og er dermed et mangesidig plagg. I den muslimske verden brukes det ofte som hodestykke, men kan også pakkes rundt nakken og dekke skuldrene når det er kaldt ute. Hvorfor ikke handle et skjerf som du kan bruke til flere formål - delvis for å holde deg varm og delvis for å dekke håret ditt? HijabFactory elsker sjal i alle farger og former. Klikk på en eller flere modeller i stor firkantet form, rektangulær eller mindre versjon og få et fint og fleksibelt tilbehør.

 

Sjal som hodestykke og motetilbehør

Å ha et kvalitet og vakkert skjerf rundt hodet er noe mange muslimer gjør hver dag. Det er et veldig praktisk plagg, da det er elegant og fasjonabelt mens du varmer hodet og dekker. Hvis du velger mønstrede sjal, kan du uttrykke din personlige stil enda mer. Og hvorfor ikke gå skrittet lenger og ta på deg en hatt på toppen av sjalet for ekstra oppmerksomhet og trendbevissthet? Utforsk din egen fantastiske du!

 

TIPS! Hvis du vil dekke skuldrene, nakken og hodet ordentlig, bør du få et skikkelig stort og firkantet sjal, helst med vipper. Da har du to tilbehør i ett og kan prøve forskjellige måter å pakke det på.

 

Mønstret sjal

Hos HijabFactory kan du handle hjem mønstret sjal i forskjellige utførelser og fargenyanser. Ideell hvis du vil kombinere antrekket ditt med et passende tilbehør. Prøv lilla, grønne, røde og blå sjal med polka prikker, dyremotiver og melasjoner som er tiltalende om høsten og vinteren - eller bruk lettere og fargerike sjal med blonder, paljetter, perler og striper bare for våren og sommeren for å pakke deg inn. Motiver deg selv med et sjal med vakre motiver!

 

En farget sjal

Noen ganger vil du holde det så enkelt og rent som mulig. Da kan våre ensfargede sjal plasseres på topplisten. Velg og velg blant farger som svart, hvit, gul, rosa, kaki, aprikos eller maisblå. En interessant kombinasjon for deg som ofte kler deg i mørke antrekk på annen måte eller som ikke ønsker å skille seg ut fra mengden like intenst. 

 

Som et kombinasjonsplagg

På HijabFactory kan du også finne sjal som utgjør kombinasjoner, for eksempel turbaner og sjal eller hijab og sjal. Ofte kan dette være bra rent funksjonelt og kulturelt fordi det holder håret fast på plass uten å eksponere det i det offentlige rommet.

 

Velg i sjalekategorien vår

Har du vanskelig for å bestemme deg, eller vil du se hele utvalget av sjal før du legger varen i kurven? Bla gjennom de mange kategoriene for å sortere etter farge, pris og merke og mer. Velg det materialet som passer deg best. Sjalene kommer i bomull, pashmina, viskose, chiffon og myk trøye. Du kan også velge form på sjalet du leter etter. Og du! Ikke glem å sjekke ut resten av vårt store utvalg av klær for å øke stilen din til det maksimale.

 

Handle smart på HijabFactory. Det store utvalget av sjal gjør at du alltid finner noe som passer. Leveringen er rask om 3-6 arbeidsdager og returen er enkel. La HijabFactory bli det åpenbare valget når du handler etter muslimsk mote!

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din