Sikker shopping  Betal med Klarna   VOEC registrert nettbutikk

3-6 dagers levering

 

Abaya

Abaya

Både muslimske og ikke-muslimske kvinner kan ha abaya når de oppholder seg i et muslimsk land eller ønsker å hedre islam. Abayaen er også et fasjonabelt plagg som gjør det bra med andre relaterte klær. Hos HijabFactory kan du finne enklere og mer detaljerte abayas, ensfargede og mønstrede eller med broderier og broderte steiner som gir et mer estetisk inntrykk. Vi har også modeller i sporty design. Ha det gøy når du handler abaya hos oss!

 

 

Betydningen av Abaya

En abaya er et utmerket plagg for forskjellige anledninger. Den bæres hovedsakelig i arabiske land og kan være mer eller mindre omfattende. I De forente arabiske emirater hører det til og med til nasjonaldrakten. Den er hovedsakelig egnet for offentlige miljøer og kontekster, men siden den er tilgjengelig i så mange versjoner, har den også blitt en moteerklæring i den muslimske verden. I det siste eide kvinner i utgangspunktet en enkelt abaya. Den tiden er over! Nå kan du botanisere blant mange stilige og rimelige abayas og dekorere garderoben din.

 

 

På HijabFactory har vi modeller for mange anledninger i livet og for kvinner i alle aldre og forskjellige muslimske kulturer. Hvilken abaya har du lyst på?

 

 

For alle livsstiler - hvem er du?

Har du en aktiv livsstil, eller kan du ta den litt roligere om dagene? Vi har abayas for alle motestiler og levesett. Kjøp den som føles riktig for deg, eller vend etter alle livets impulser.

 

 

  • Rett snitt for den aktive kvinnen. Hvis du vil føle deg litt mer fri i abayaen din, kan du satse på et rett kutt som ikke markerer midjen like mye. Dette kan også være nyttig hvis du bruker andre plagg under. Et godt valg for deg som vil være ekstra mobil på dagtid.
  • Figursnitt til bryllup. Hvis du vil bruke abayaen din mer som en kjole, kan du handle figurhårede modeller som er strammet i midjen med snor eller har et innvendig snitt. Dette gir et feminint inntrykk som gjør at du føler deg selvsikker og trendy. Smart valg til fest og når du vil føle deg litt spesiell. Bruk høye hælsko som prikken over i’en.
  • Mønstre og broderier for den fantasifulle og uttrykksfulle karakteren. En designet og dekorert abaya er for deg som vil ha det lille ekstra. Våg å være deg selv for 100% og vise hvor fantastisk den muslimske mote kan være!

 

 

Riktig materiale og størrelse på HijabFactory

HijabFactory's mange abayas kommer i forskjellige størrelser og varianter. Uansett hvilken lengde eller størrelse du har, kan du finne noe for din personlige stil og uttrykke deg slik du vil. Ta en titt på de siste abayas, bestselger eller utsalgsseksjonen for spesialpriser og kjøp abayaen din i dag!

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din